Hélène Hendriks onthult: 'Dit hebben ik en Merel Ek samen gedaan in onze hotelkamer"

Hélène Hendriks onthult: 'Dit hebben ik en Merel Ek samen gedaan in onze hotelkamer
Zaterdag 19 oktober 2024 - 23:00   I   door Redactie

Op vrijdagavond gaf Hélène Hendriks tijdens de uitzending van Vandaag Inside een inkijkje in haar avond na het Televizier-gala. Samen met Merel Ek, die de Televizier-ring Talent 2024 won, bracht ze een opmerkelijke nacht door in een hotelkamer met een stapelbed. Na een drukke avond vol interviews besloot het duo een rustig einde aan de feestelijkheden te maken.

Slapen in een stapelbed na het gala

Presentator Wilfred Genee vroeg nieuwsgierig naar een mogelijke afterparty, maar Hendriks gaf aan dat de avond rustig werd afgesloten. “We zijn gewoon naar het hotel gegaan en hebben daar wat gedronken. Merel was helemaal kapot na alle interviews", vertelde Hendriks. De twee deelden een kamer met een stapelbed, aangezien er door het Amsterdam Dance Event (ADE) weinig hotels beschikbaar waren. “Zij beneden, ik boven: topnacht gehad!”

Merel Ek ontving op donderdag de Televizier-ring Talent 2024, waarmee ze onder andere Estavana Polman en Monica Geuze achter zich liet. Hendriks zelf won vorig jaar de Televizier-ring Presentator en maakte duidelijk dat ze een fijne avond had met de kersverse winnaar.

TAGS  I  Hélène Hendriks

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024