Club Brugge krijgt vlak voor AC Milan erg goed nieuws te horen

Club Brugge krijgt vlak voor AC Milan erg goed nieuws te horen
Zondag 20 oktober 2024 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge maakt zich op voor een interessant Champions League-duel tegen AC Milan. Terwijl de Italiaanse topclub normaal een geduchte tegenstander is, lijkt de situatie dit seizoen anders te liggen. Podcaster en trouwe Milan-supporter Gilles Mbiye-Beya schetst een beeld van een zoekend AC Milan en ziet kansen voor de Belgische ploeg.

“Milan staat er niet goed voor", begint Mbiye-Beya bij Het Nieuwsblad. “Behalve de overwinning tegen Inter heeft het team dit seizoen weinig hoogtepunten gekend. Zowel aanvallend als verdedigend is de ploeg nog zoekende.” Volgens de podcaster is er veel onrust binnen de kern. “Rafael Leao is daar een goed voorbeeld van. De ene week valt hij buiten de selectie, de volgende keer is hij plots kapitein. Dat zorgt voor onzekerheid, ook bij andere sterkhouders zoals Theo Hernandez en Mike Maignan, van wie de contractverlengingen maar blijven aanslepen.”

Kansen voor Club Brugge

Die interne onrust bij Milan biedt volgens Mbiye-Beya kansen voor Club Brugge. “Club kan hier zeker van profiteren. Milan is niet op zijn best, en als Brugge dinsdag hun spel goed op de mat legt, zie ik ze in staat om een punt, of zelfs drie, mee te nemen uit Milaan.”

Poll: Denk jij dat Club iets zal rapen tegen Milan?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Gilles Mbiye-Beya

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024