Lotte Vanwezemael heeft groot nieuws te melden: "Ik ben er klaar voor"

Lotte Vanwezemael heeft groot nieuws te melden:
Zondag 20 oktober 2024 - 18:00   I   door Redactie

Lotte Vanwezemael, bekend als seksuologe en tv-persoonlijkheid, is al enkele jaren gelukkig met haar vriend Max Henrard. Hoewel het stel stevig in hun relatie staat, ligt het onderwerp kinderen toch wat anders voor hen.

Deze week gaf Lotte openhartig inzicht in hun kinderwens tijdens haar gesprek in de podcast Gossip Guy, van Ender Scholtens, met wie ze samen deelnam aan De Verraders.

Kinderwens begint te kriebelen

In de podcast vertelt Lotte dat haar verlangen om moeder te worden steeds sterker wordt. “Ik wil wel graag mama worden", vertelt ze. “Ik ben ondertussen 32, dus het mag stilaan beginnen komen.” De wens om een gezin te starten is voor Lotte duidelijk aanwezig, maar voor Max ligt dat momenteel wat anders.

Max, vier jaar jonger dan Lotte, is volgens haar nog niet toe aan de stap richting kinderen. “Hij zit nog in een andere fase van zijn leven", legt Lotte uit. “Maar zodra hij er klaar voor is, mag het voor mij ook komen. Ik ben er wel klaar voor.” Ze spreekt met begrip en geduld over hun verschillende perspectieven, en lijkt vastberaden om die stap te zetten wanneer het moment juist is.

Voorliefde voor klassieke babynamen

Ondanks dat het nog even kan duren voordat ze aan kinderen beginnen, heeft Lotte al nagedacht over babynamen. Ze geeft aan een voorkeur te hebben voor klassieke namen. “Charel, Flor, Maurice, August, zo van die dingen", zegt ze met een glimlach.

 

TAGS  I  Lotte Vanwezemael  I  Max Henrard

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024