"Hallucinant!": Club Brugge-speler zakt helemaal door ondergrens

Zondag 20 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Raphaël Onyedika krijgt bij Club Brugge zeer zware kritiek te slikken na zijn optreden tegen Westerlo. Het verschil met zijn prestatie tegen pakweg Borussia Dortmund in de Champions League is wel héél groot.

Het Laatste Nieuws oordeelt vlijmscherp over de middenvelder. "Onyedika gleed veelvuldig weg, tot onbegrip van z’n ploegmaats. Diezelfde Onyedika, die drie kwartier lang dermate zelfzeker én nonchalant stond te acteren dat ie een verbijsterende verliespost bleek - de ene pass na de andere ging verkeerd. Al dan niet met kwalijke gevolgen, zoals een penalty", aldus de krant.

"Ruim een maand geleden strooide Dortmund-coach Nuri Sahin nog met lof naar hem", vervolgt HLN. "Onyedika was die avond de motor van Club. Híj verdeelde het spel, wat Dortmund ook probeerde. Om dan op Westerlo zó door de ondergrens te zakken? Hallucinant."

Broodnodige zege

Club Brugge won uiteindelijk met 1-2 bij Westerlo, maar overtuigend was de prestatie allerminst. Club pakt wel de drie punten en heeft nu 18 punten uit 11 wedstrijden. De overwinning was broodnodig om rust in de tent te bewaren.

Poll: Ben jij fan van Onyedika?

TAGS  I  Club Brugge  I  Raphaël Onyedika

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024