Lukaku compleet afgemaakt: "Hij is het kwijt, het is hartverscheurend"

Lukaku compleet afgemaakt:
Zaterdag 19 oktober 2024 - 22:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku pleitte voor meer bescherming van spelers door journalisten. Hij vond dat er tijdens de persconferenties van de Rode Duivels geen vragen gesteld hadden mogen worden over de afwezigheid van Thibaut Courtois. Deze uitspraken schoten echter in het verkeerde keelgat bij Nico Dijkshoorn, columnist van Het Nieuwsblad, die fel uithaalt naar de Belgische spits.

"Lukaku heeft de realiteit verloren"

Dijkshoorn laat in zijn column geen spaan heel van Lukaku’s oproep. “Zo zit dat in het megalomane hoofd van Lukaku gebakken", schrijft hij. Volgens de columnist is het geen verrassing dat de voetballer een vertekend beeld heeft van de werkelijkheid. "Wie sinds zijn jeugd in een gouden koets door de voetbalwereld wordt gereden, verliest zijn greep op de werkelijkheid. In die zin is het zelfs hartverscheurend te noemen."

Dijkshoorn wijst erop dat Lukaku waarschijnlijk niet eens meer beseft hoezeer hij vervreemd is van het dagelijkse leven. “Wanneer Lukaku in Italië over straat loopt, ontstaat er een opstootje. Lukaku mag altijd voordringen. Sterker nog: ze sluiten de winkel voor een uurtje, zodat hij op zijn gemak wat kleding kan uitzoeken", vervolgt de columnist.

Poll: Terechte kritiek van Dijkshoorn?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Rode Duivels

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024