Straf David Hubert-nieuws na blamage voor Anderlecht

Straf David Hubert-nieuws na blamage voor Anderlecht
Maandag 21 oktober 2024 - 11:00   I   door Redactie

We durven toch denken dat Philippe Albert een grote fan is van David Hubert. De voormalige international neemt de coach van Anderlecht dan ook op zeer opvallende wijze in bescherming. Hij lijkt de waarheid ook wat geweld aan te doen na de 2-1-nederlaag bij Beerschot.

Een blamage, anders kan je de nederlaag op rode lantaarn Beerschot niet noemen. Albert heeft er toch zijn eigen kijk op. "Met 26 doelpogingen, waarvan 8 op doel, en een steeds vloeiender aanvalsspel hebben de Brusselaars misschien wel een van hun beste wedstrijden van het seizoen gespeeld", laat Albert optekenen in La Capitale.

Hij vindt dan ook dat er niet moet getwijfeld worden aan David Hubert. "De mensen die vinden dat hij niet de juiste persoon is voor zijn rol hebben ongelijk, de Mauves hebben niet meer zo aantrekkelijk gespeeld sinds de tijd van Kompany. Het team toonde eindelijk weer de flair en dynamiek die we al een tijdje niet hebben gezien", stelt hij.

Nieuwe T1

Hubert nam als interim-coach over van de ontslagen Brian Riemer. Lange tijd zag het er naar uit dat Anderlecht een nieuwe hoofdcoach zou installeren, maar uiteindelijk koos het bestuur er toch voor om Hubert aan te stellen als definitieve T1.

Poll: Vind jij Hubert de juiste man op de juiste plaats?

TAGS  I  Anderlecht  I  David Hubert  I  Philippe Albert

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024