'Real Madrid heeft spijt van transfer: Exit Kylian Mbappé'

'Real Madrid heeft spijt van transfer: Exit Kylian Mbappé'
Zondag 20 oktober 2024 - 09:00   I   door Redactie

De relatie tussen Real Madrid en Kylian Mbappé lijkt na enkele maanden al onder druk te staan. De Franse sterspeler, die deze zomer gratis overkwam van Paris Saint-Germain, maakt volgens journalist Romain Molina niet de verwachte indruk op zijn nieuwe club. Ondanks zeven doelpunten in elf wedstrijden lijkt de club niet tevreden.

De transfer van Mbappé werd gezien als een grote zet, vooral door voorzitter Florentino Pérez, die zelf achter de deal stond. Maar de verwachtingen rond de aanvaller lagen bijzonder hoog, en volgens berichten zou hij zowel op het veld als in de kleedkamer niet de gewenste rol vervullen.

Daarom hebben ze bij Real Madrid nu al spijt van de transfer van Mbappé. Hij weegt zwaar op het loonbudget en brengt niet wat van hem wordt verwacht. "Het is helemaal niet wat ze verwachtten. Het was een opwelling van voorzitter Florentino Pérez. Alleen Pérez wilde hem", aldus Molina.

Fysieke paraatheid

Volgens Molina zijn er fysieke ongemakken. "Mbappé’s fysieke conditie op 25-jarige leeftijd roept vragen op", stelt hij. Dit komt als een verrassing, gezien zijn reputatie als een van de beste spelers van zijn generatie. Het verschil met Jude Bellingham, die wel een volledige voorbereiding kreeg, wordt daarbij genoemd. Of Real Madrid van plan is om snel actie te ondernemen, blijft onduidelijk, maar de geruchten over interne onvrede stapelen zich op.

Poll: Denk jij dat Mbappé snel zal moeten gaan bij Real?

TAGS  I  Real Madrid  I  Kylian Mbappé

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024