'Onuachu-bom tussen Club Brugge en Genk'

'Onuachu-bom tussen Club Brugge en Genk'
Maandag 21 oktober 2024 - 19:00   I   door Redactie

Enkele dagen geleden dook het gerucht op dat Club Brugge belangstelling heeft in Paul Onuachu, de voormalige Gouden Schoen-winnaar bij Racing Genk. De Nigeriaanse spits speelt momenteel bij Southampton, waar hij op een zijspoor is beland. Onuachu al uitgeleend aan het Turkse Trabzonspor, maar zou nu in beeld zijn bij Club Brugge.

Mocht de interesse van blauw-zwart concreet worden, zou dat een gevoelige klap zijn voor Racing Genk. Onuachu was jarenlang een belangrijke speler voor de Limburgse club en zijn mogelijke overstap naar een rechtstreekse concurrent zou het begin kunnen zijn van een intense (titel)strijd tussen de twee clubs.

Met de sterke prestaties van zowel Club Brugge als Racing Genk dit seizoen, lijkt het er steeds meer op dat deze teams de voornaamste kanshebbers zijn voor de landstitel. Als Club erin slaagt om Onuachu aan te trekken, kan dit een extra wapen betekenen in hun jacht op succes.

Afwachten

Het blijft voorlopig bij geruchten, maar een eventuele transfer van Onuachu naar Club Brugge zou zeker voor beroering zorgen in het Belgische voetbal. Het is nu afwachten of Club Brugge deze stap daadwerkelijk zet.

Poll: Zou hij wel een goeie aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Paul Onuachu  I  KRC Genk

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024