'Spectaculaire transfer voor Denzel Dumfries'

'Spectaculaire transfer voor Denzel Dumfries'
Maandag 21 oktober 2024 - 13:00   I   door Redactie

Tottenham Hotspur hoopt Denzel Dumfries in de zomer van 2025 transfervrij over te nemen van Internazionale. De Londenaren zien in de Nederlandse rechtsback een ideale vervanger voor Pedro Porro, die in beeld is bij Real Madrid.

Dumfries is bezig aan zijn laatste contractjaar in Milaan. Hoewel de 27-jarige verdediger eerder aangaf open te staan voor een verlenging van zijn contract, is er nog steeds geen akkoord bereikt. Dit voedt de geruchten dat een langer verblijf bij Inter niet vanzelfsprekend is.

Volgens Inter Live staat Tottenham Hotspur nu weer op poleposition om Dumfries aan te trekken. De club was eerder al geïnteresseerd in de oud-PSV’er en zou nu opnieuw een aanbieding overwegen. Met de mogelijke transfer van Porro naar Real Madrid lijkt Dumfries dé kandidaat om die positie bij Tottenham in te vullen.

Toekomst Dumfries nog onzeker

Of Dumfries daadwerkelijk kiest voor een overstap naar de Premier League is nog niet zeker. De komende maanden zullen uitwijzen of Inter hem weet te behouden of dat Tottenham Hotspur er in de zomer van 2025 met de international vandoor gaat.

Poll: Zou Dumfries passen bij Tottenham?

TAGS  I  Tottenham Hotspur  I  Inter  I  Denzel Dumfries  I  v24

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024