'Nachtmerrie voor Philippe Clement bij Glasgow Rangers'

'Nachtmerrie voor Philippe Clement bij Glasgow Rangers'
Maandag 21 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

Philippe Clement, coach van Rangers FC, staat onder grote druk na een reeks tegenvallende prestaties. De nederlaag tegen Kilmarnock (1-0) zette de situatie op scherp, en met een derde plaats in de competitie, zes punten achter leiders Celtic en Aberdeen, is het vertrouwen in Clement flink afgenomen.

Rangers kende eerder dit seizoen al pijnlijke verliezen, zoals de uitschakeling in de Champions League tegen Dynamo Kiev en de zware 4-1 nederlaag tegen Olympique Lyon.

De Schotse media zijn kritisch en voormalig speler Stephen McGinn bekritiseerde Clement's belofte dat de échte Rangers in oktober te zien zouden zijn. “Ik heb ze nooit slechter zien spelen", zei McGinn. Donderdag wacht een cruciaal Europa League-duel tegen FCSB, en ook de daaropvolgende competitiewedstrijden tegen St. Mirren en Aberdeen zijn van groot belang voor Clement.

Financiële chaos

Naast de sportieve problemen heerst er bestuurlijke chaos bij Rangers. De club zit zonder voorzitter en CEO, en de financiële problemen maken het lastig om het team te versterken. Toch blijft Clement strijdvaardig en benadrukt hij het potentieel van zijn team: “Er zit meer in deze groep dan velen denken.” De komende weken zullen bepalend zijn voor de toekomst van Clement bij de Schotse club.

Poll: Denk jij dat Clement snel ontslagen zal worden?

TAGS  I  Philippe Clement  I  Glasgow Rangers

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024