Hans Vanaken legt uit hoe Club Brugge kan winnen op San Siro

Hans Vanaken legt uit hoe Club Brugge kan winnen op San Siro
Maandag 21 oktober 2024 - 14:00   I   door Redactie

Na de belangrijke overwinning in Westerlo reist Club Brugge met vertrouwen af naar Milaan voor de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan. Aanvoerder Hans Vanaken sprak bij VTM NIEUWS op de luchthaven van Oostende over de uitdaging die hen te wachten staat.

"We zullen allemaal top moeten zijn om een resultaat te behalen", aldus Vanaken. "Ze hebben spelers als Pulisic, Leao en Morata die het verschil kunnen maken. Het zal cruciaal zijn om hun sterkstes te neutraliseren en zelf kansen te creëren."

AC Milan staat onder druk na een 0 op 6 in hun laatste Champions League-duels tegen Liverpool en Leverkusen. Vanaken ziet hierin een mogelijke kans voor Club Brugge. "Voor hen is dit een match met veel druk, ze moeten winnen. Misschien werkt die druk verlammend en komen er ruimtes voor ons," legt hij uit. "Maar het is duidelijk dat we vooral zullen moeten overleven."

Club gelooft in stunt

Vanaken benadrukt dat een stunt zeker mogelijk is. "We hebben al laten zien dat we uitwedstrijden kunnen winnen. We wonnen in Leipzig en pakten een punt bij Atlético Madrid. Misschien speelt onderschatting door de tegenstander in ons voordeel." Club Brugge hoopt opnieuw te verrassen en een goed resultaat neer te zetten in San Siro.

Poll: Denk jij dat Club een goeie kans maakt tegen AC Milan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hans Vanaken  I  AC Milan

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024