Nicky Hayen gooit ploeg om tegen AC Milan

Nicky Hayen gooit ploeg om tegen AC Milan
Maandag 21 oktober 2024 - 21:00   I   door Redactie

Dinsdagavond neemt Club Brugge het in de Champions League op tegen AC Milan. Tijdens het persmoment voorafgaand aan de wedstrijd hield coach Nicky Hayen zijn keuzes voor de basiself nog verborgen, in tegenstelling tot zijn collega bij AC Milan, Paulo Fonseca, die zijn ploeg al bekendmaakte. Toch worden er enkele wijzigingen verwacht in de opstelling van Blauw-Zwart.

Verschillende wissels op til

Volgens Het Laatste Nieuws zouden jonge spelers als Jorne Spileers, Chemsdine Talbi en Romeo Vermant hun plaats mogelijk verliezen aan ervaren krachten zoals Joel Ordonez, Michal Skoras en Ferran Jutglà. Met Jutglà in de spits hoopt Hayen een waardige vervanger te hebben voor Gustaf Nilsson, die nog steeds herstellende is van een kuitblessure.

Ook op het middenveld zou er een verandering kunnen komen. Hoewel Ardon Jashari aanwezig was op de persconferentie, lijkt Hugo Vetlesen de voorkeur te krijgen voor extra stabiliteit in het team. Jashari moet mogelijk genoegen nemen met een plaats op de bank.

Skov Olsen klaar voor actie

Andreas Skov Olsen is fit en beschikbaar voor de wedstrijd. Toch denkt de krant dat Michal Skoras de rechterflank zal bemannen in plaats van Skov Olsen. Club Brugge reist met vertrouwen af naar Milaan, met het doel om te verrassen in dit belangrijke Champions League-duel.

Poll: Verwacht jij een Brugse stunt?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Nicky Hayen

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024