'Arne Slot zorgt voor totale Mo Salah-verrassing'

'Arne Slot zorgt voor totale Mo Salah-verrassing'
Maandag 21 oktober 2024 - 20:00   I   door Redactie

De contractonderhandelingen tussen Mohamed Salah en Liverpool zijn in volle gang, en volgens recente berichten zijn de eisen van de Egyptische sterspeler nu bekend. Salah's huidige contract loopt af aan het einde van het seizoen 2024/25, wat betekent dat hij mogelijk de laatste maanden van zijn tijd bij de club ingaat.

Salah is cruciaal geweest voor het succes van Liverpool dit seizoen, met zeven doelpunten en zes assists in 11 wedstrijden. Liverpool wil dan ook graag zijn toekomst bij de club veiligstellen, en volgens Football Insider vraagt Salah een contractverlenging tot de zomer van 2027, wanneer hij 35 jaar oud zal zijn.

Ondanks geruchten dat Salah al een overeenkomst heeft bereikt met een club uit de Saudi Pro League, blijft Liverpool optimistisch. De club gelooft dat Salah de voorkeur geeft aan een langer verblijf op Anfield, waar hij sinds 2017 speelt.

Saudi-Arabië

De Saudische competitie heeft echter grote plannen met Salah, die wordt gezien als een belangrijke doelwit sinds vorige zomer, toen een bod van 175 miljoen euro door Liverpool werd afgewezen. Salah zou de volgende ster kunnen worden in een competitie die al grote namen als Cristiano Ronaldo en Sadio Mané heeft aangetrokken.

Met nog twee maanden te gaan in 2024, probeert Liverpool ook de contracten van Virgil Van Dijk en Trent Alexander-Arnold te verlengen.

Poll: Denk jij dat Salah uiteindelijk bij Liverpool zal blijven?

TAGS  I  Mo Salah  I  Arne Slot  I  Liverpool

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024