Peter Vandenbempt onthult of Nicky Hayen ter discussie staat bij Club Brugge

Peter Vandenbempt onthult of Nicky Hayen ter discussie staat bij Club Brugge
Maandag 21 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge boekte een moeizame overwinning bij Westerlo (1-2). Zo werd de crisis toch afgewend, ondanks het feit dat blauw-zwart niet bepaald overtuigde.

Het was echt wel van moeten voor Club Brugge, weet Peter Vandenbempt. "Het was opvallend dat het vooraf en ook nadien gewoon benoemd werd door onder anderen coach Nicky Hayen. Hij zei: het was van moeten na die magere 2 op 9 in de competitie", aldus de analist bij Sporza.

De positie van Hayen staat echter nu veel minder ter discussie. Hij hoeft zeker niet te vrezen volgens Vandenbempt. "Er werden vergelijkingen gemaakt met die match op Dender eind augustus. Dat was niet ten onrechte, al denk ik dat de trainer wel steviger in het zadel zit dan in die periode."

Vriendelijk Westerlo

"Maar het scenario was toch vergelijkbaar: het had het zich in Westerlo onnodig moeilijk gemaakt door alles bij elkaar matig voetbal. Sommige spelers waren ongeconcentreerd, er werden kansen gemist Westerlo was zo vriendelijk om al die cadeaus niet uit te pakken en daardoor kan Club Brugge in alle gemoedsrust gaan voetballen in Milaan."

Poll: Ben jij tevreden met de resultaten van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nicky Hayen  I  Westerlo

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024