Yolanthe Cabau-schandaal: "Wat een vuile leugenaar!"

Yolanthe Cabau-schandaal:
Maandag 21 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Yolanthe Cabau ligt opnieuw onder vuur vanwege haar pr-werkzaamheden voor haar aankomende reallifesoap op Netflix. Nadat zij en haar manager deze zomer nog ontkenden dat er een soap zou komen, maakte de actrice onlangs zonder enige terughoudendheid bekend dat haar show binnenkort op Netflix verschijnt. Deze tegenstrijdigheid heeft voor ergernis gezorgd in de mediawereld.

Rob Goossens, mediakenner van RTL Boulevard, bekritiseerde Yolanthe in De BLVD Podcast. Tijdens een persevenement van Netflix hoorde hij haar beweren dat ze bewust uit de schijnwerpers was gestapt door naar Los Angeles te verhuizen. Goossens noemt deze uitspraak een leugen.

“Zij zat daar op het podium, ze zat vol in de glam. Het zag er — ja, dit zal je niet verrassen — prachtig uit. Maar ze zegt dan van: ‘Ja, ik heb er natuurlijk voor gekozen om uit de schijnwerpers te gaan door naar LA te verhuizen.’ En toen dacht ik al van: wacht eens, jij vuile leugenaar", stelt hij. Volgens Goossens heeft Yolanthe in haar tien jaar in Amerika slechts enkele marginale rollen weten te bemachtigen.

Terug naar de Nederlandse spotlights

Yolanthe keert nu terug naar Nederlandse films en series om relevant te blijven, aldus Goossens. Hij merkt op dat haar verhaal over anonimiteit in Amerika niet strookt met de werkelijkheid. "Ze vertrok naar LA om te acteren, onder meer bij de acteursopleiding" van Will Smith, voegt hij eraan toe.

Het voorproefje van haar reallifesoap, waarin de vraag of haar huis voor december af zal zijn de cliffhanger vormt, wist volgens Goossens weinig indruk te maken. "Wie interesseert het of haar huis op tijd klaar is?"

TAGS  I  Yolanthe Cabau

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024