'Anderlecht krijgt belangrijk nieuws over supertransfer van Christian Eriksen'

'Anderlecht krijgt belangrijk nieuws over supertransfer van Christian Eriksen'
Dinsdag 22 oktober 2024 - 09:00   I   door Redactie

De toekomst van Christian Eriksen bij Manchester United lijkt onzeker. Hoewel de Deense middenvelder afgelopen zomer nog werd gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, bleef hij uiteindelijk in Manchester.

Zijn contract bij de Engelse club loopt echter af na dit seizoen, en vooralsnog is er geen sprake van onderhandelingen over een verlenging. Dit maakt een vertrek van Eriksen in de zomer van 2025 zeer waarschijnlijk.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano ligt het niet in de lijn der verwachtingen dat Eriksen alsnog een nieuw contract zal tekenen bij Manchester United. Dit betekent dat de ervaren spelmaker komende zomer transfervrij beschikbaar zal zijn, wat deuren opent voor geïnteresseerde clubs.

Anderlecht opnieuw in beeld?

Ook Anderlecht en Ajax tonen belangstelling in Eriksen. Anderlecht probeerde afgelolpen zomer de spelmaker naar Brussel te halen, maar zonder succes. Mogelijk kan CEO Sports Jesper Fredberg dus opnieuw een poging wagen.

In Amsterdam staat men zeker open voor een reünie met Eriksen, die van 2010 tot 2013 het shirt van de club droeg. Financieel bleek een transfer afgelopen zomer nog onhaalbaar, maar met een transfervrije status kan de situatie in 2025 anders zijn. Begin september gaf Alex Kroes van Ajax al aan dat Eriksen op de lijst stond als mogelijke versterking. "Hij heeft veel ervaring en is een goede voetballer", aldus Kroes.

Poll: Zou jij Eriksen graag naar Anderlecht zien komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax  I  Christian Eriksen  I  Manchester United

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024