'Club Brugge hakt knoop door over versterkingen in januari'

'Club Brugge hakt knoop door over versterkingen in januari'
Woensdag 23 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft met Gustaf Nilsson een belangrijke aanwinst binnengehaald. De spits bewees zich al snel als een waardevolle speler voor het team, zowel als afmaker als aangever. Door zijn recente blessure ligt er echter meer druk op de schouders van Ferran Jutgla en Romeo Vermant, die tot nu toe moeite hebben om hun stempel te drukken.

Tijdens de podcast De Klokke sprak CEO Bob Madou zich uit over de vraag of er in de wintermercato een extra aanvaller zal worden aangetrokken. “We hebben met Nilsson, Jutgla en Vermant drie spitsen", legt Madou uit. “Jutgla presteerde vorig jaar zeer goed in Europa, maar dit seizoen verloopt wat moeizamer. Er wordt vaak snel geroepen om een extra speler, maar we hebben geprobeerd om een goed evenwicht te vinden en budgettair moet alles ook kloppen."

Kansen op winterse versterkingen klein

Fans hopen op versterking in januari, maar Club Brugge investeerde al bijna 30 miljoen euro deze zomer. Madou benadrukt dat de kern breed genoeg is om voor de titel te strijden. De prestaties in de Champions League zullen ook van invloed zijn. Als Club niet doorgaat in Europa, lijkt extra versterking minder noodzakelijk voor de landskampioen.

Poll: Vind jij dat Club nood heeft aan versterkingen in januari?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bob Madou

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024