AC Milan van slag: "Compleet overdonderd door Club Brugge"

AC Milan van slag:
Woensdag 23 oktober 2024 - 11:00   I   door Redactie

In de internationale pers is er lof voor Club Brugge, al zeker voor het begin van blauw-zwart op het veld van AC Milan. Club verloor met 3-1, maar presenteerde zich in de openingsfase sterk. Dat zag ook de toonaangevende Franse sportkrant L'Equipe.

“De Italianen werden aanvankelijk volledig overdonderd op het veld van San Siro, door toedoen van de Belgen", aldus L'Equipe. "Laatstgenoemden kregen in de eerste acht speelminuten vier grote kansen, waaronder een afstandsschot van Joel Ordonez dat op de lat van Mike Maignan belandde."

L'Equipe zag het dan kantelen. "Na een prima halfuur kreeg Club Brugge dan plots een doelpunt tegen, op een corner van Christian Pulisic. Terwijl Raphael Onyedika zijn teamgenoten in de steek liet na een flinke trap op Tijjani Reijnders, verrasten de mannen van Nicky Hayen de Rossoneri met een doelpunt van invaller Kyriani Sabbe. Maignan was deze keer machteloos."

Toch zette Milan het nog helemaal recht. "AC Milan kwam op het uur op voorsprong dankzij een goal van Reijnders. De Nederlands international, perfect bediend door Samuel Chukwueze, verdubbelde tien minuten later de voorsprong en bezegelde de overwinning. AC Milan is weer even gerustgesteld", klinkt het.

Poll: Was jij verrast door de sterke start van Club Brugge?

TAGS  I  AC Milan  I  Club Brugge

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024