Rode Duivel kondigt aan: "Voor mij is het gedaan bij de nationale ploeg"

Rode Duivel kondigt aan:
Woensdag 23 oktober 2024 - 19:00   I   door Redactie

Afgelopen zomer overwoog Dries Mertens om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen, maar de ervaren spits besloot toch nog een seizoen door te gaan bij Galatasaray. De voormalige Rode Duivel, goed voor 21 goals en 33 assists voor België, sprak recentelijk over een mogelijke terugkeer bij de nationale ploeg, maar maakte zijn standpunt duidelijk.

Mertens onthulde dat hij een gesprek heeft gehad met bondscoach Domenico Tedesco. "Hij is hier met mij komen praten en heeft het duidelijk uitgelegd", vertelde Mertens aan DAZN België. "Ik heb altijd gezegd dat als er tien spelers geblesseerd uitvallen en er echt niemand beschikbaar is, hij me altijd mag bellen."

Definitief afscheid van de nationale ploeg

Toch lijkt een terugkeer naar de Rode Duivels er niet in te zitten voor de spits. "Ik ben heel blij en dankbaar dat hij het zo mooi heeft uitgelegd", vervolgde Mertens. "Voor mij is het nu gedaan en ben ik een supporter." Mertens sluit hiermee definitief de deur voor een comeback, en richt zich volledig op zijn carrière bij Galatasaray en zijn rol als supporter van de nationale ploeg.

Poll: Mis jij Mertens bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Dries Mertens

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024