Marc Degryse keihard voor Club Brugge-speler: "Dit moet je gewoon wéten"

Marc Degryse keihard voor Club Brugge-speler:
Woensdag 23 oktober 2024 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge gaf het in enkele minuten in de eerste helft weg tegen AC Milan. Blauw-zwart begon sterk, maar slikte dan een domme tegengoal én een rode kaart voor Raphaël Onyedika. Uiteindelijk verloor Club met 3-1.

Club begon sterk met twee grote kansen van Christos Tzolis en een schot van Joel Ordonez dat op de lat belandde. AC Milan herstelde echter het evenwicht en via een hoekschop van Christian Pulisic kwam de Italiaanse ploeg op voorsprong. De situatie verergerde toen Onyedika een rode kaart kreeg na een te felle ingreep.