'Arne Slot vindt peperdure vervanger, exit Virgil van Dijk'

'Arne Slot vindt peperdure vervanger, exit Virgil van Dijk'
Woensdag 23 oktober 2024 - 13:00   I   door Redactie

Met het vertrek van Jürgen Klopp en het mogelijk aflopen van de contracten van Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold en Virgil van Dijk, staat Liverpool komende zomer voor een grote uitdaging. De club denkt al volop aan de toekomst, en een belangrijke vraag is hoe het defensieve compartiment moet worden versterkt.

Een nieuwe naam die daarbij naar voren komt, is Nico Schlotterbeck, zo meldt CaughtOffside. De 24-jarige Schlotterbeck maakte twee jaar geleden de overstap van SC Freiburg naar Borussia Dortmund voor 20 miljoen euro. Sindsdien heeft hij indruk gemaakt met zes doelpunten en 12 assists in 96 wedstrijden. De linkspoot ligt nog tot 2027 onder contract bij Dortmund, dat niet van plan lijkt hem zomaar te laten gaan. Ondanks een geschatte marktwaarde van 40 miljoen euro, zou Dortmund minstens 60 miljoen euro vragen voor de Duitse verdediger.

Opvolger voor Virgil van Dijk?

Hoewel Liverpool momenteel onderhandelt over een mogelijke contractverlenging van Virgil van Dijk, begint de club toch na te denken over een opvolger voor de 34-jarige Nederlander. Het is de vraag of Liverpool bereid is om zo'n fors bedrag neer te leggen voor Schlotterbeck, zeker gezien de onzekerheden rondom Van Dijk’s toekomst. Hoe dan ook, het lijkt erop dat Liverpool zich voorbereidt op een nieuw tijdperk, met Schlotterbeck als potentiële sleutelspeler.

Poll: Zou dit een goeie vervanger voor Van Dijk zijn?

TAGS  I  Liverpool  I  Nico Schlotterbeck  I  Virgil van Dijk  I  v24

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024