Vanhaezebrouck haalt uit naar Club Brugge: "Dit moet gedaan zijn!"

Vanhaezebrouck haalt uit naar Club Brugge:
Donderdag 24 oktober 2024 - 09:00   I   door Redactie

Na de 3-1 nederlaag van Club Brugge tegen AC Milan, liet Hein Vanhaezebrouck zich kritisch uit over de houding van de ploeg. Ondanks een sterke prestatie van Club, die volgens velen trots mocht zijn, is de analist het daar duidelijk niet mee eens. “Dat moet gedaan zijn", reageerde Vanhaezebrouck scherp in Het Nieuwsblad.

Simon Mignolet liet na de wedstrijd weten dat Club Brugge zich niet hoefde te schamen vanwege het geringe verschil in kwaliteit met Milan. Vanhaezebrouck ziet dat echter anders: “Club mag niet tevreden zijn als het even goed is als een topclub, maar niet wint. Ze hebben nu genoeg ervaring in de Champions League om voorbij dat stadium te zijn. Als Cercle Brugge zo’n wedstrijd speelt, is het een ander verhaal, maar toch niet Club.”

Gemiste kansen

De coach wees ook op de gemiste kansen in eerdere wedstrijden. “Tegen Dortmund lieten ze het liggen nadat ze even goed waren, en nu opnieuw. Club had vier, vijf of zelfs zes punten kunnen hebben in deze fase. Ze mogen niet tevreden zijn", aldus Vanhaezebrouck, die daarmee oproept tot hogere verwachtingen voor de Belgische topclub.

Poll: Heeft hij gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hein Vanhaezebrouck  I  AC Milan

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024