Beerschot-coach Dirk Kuyt is in één klap 1,3 miljoen euro rijker

Beerschot-coach Dirk Kuyt is in één klap 1,3 miljoen euro rijker
Woensdag 23 oktober 2024 - 20:00   I   door Redactie

Dirk Kuyt kende afgelopen weekend een welkome ommekeer, zowel sportief als financieel. De Nederlandse coach van Beerschot, dat onderaan bungelt in de Jupiler Pro League, vierde zijn eerste overwinning van het seizoen. Daarnaast boekte hij een flinke winst door de verkoop van zijn villa in Noordwijk.

Kuyt en Beerschot hebben een moeilijke start van het seizoen achter de rug. Na een gelijkspel in de openingsronde volgden acht nederlagen op rij, waardoor de positie van de Nederlandse trainer onder druk kwam te staan. Afgelopen vrijdag pakte Beerschot echter de eerste drie punten van het seizoen met een knappe 2-1 overwinning op Anderlecht. "Mensen kijken alleen naar de uitslagen, maar ze beseffen niet waar deze club vandaan komt", vertelde Kuijt na afloop bij DAZN. Hij prees zijn spelers voor hun vechtlust: "Het voelde alsof we een kans hadden, en daar moet je altijd in geloven."

Villa verkocht met miljoenenwinst

Naast deze sportieve opsteker boekt Kuyt ook succes op financieel vlak. Hij verkocht zijn villa in Noordwijk voor meer dan 3 miljoen euro, bijna twee maanden nadat hij het pand in de verkoop zette. Kuyt kocht de villa in 2021 voor 1,575 miljoen euro, wat hem een winst van ruim 1,3 miljoen oplevert. De verkoop komt op een moment waarop zijn privéleven opnieuw in het nieuws kwam door de breuk met zijn ex-vrouw Gertrude van Vuuren, die volgens bronnen erg aangeslagen is door de scheiding.

Poll: Vind jij Kuyt een goeie coach?

TAGS  I  Dirk Kuyt  I  Beerschot

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024