'Heerenveen neemt beslissing over ontslag van Van Persie'

'Heerenveen neemt beslissing over ontslag van Van Persie'
Woensdag 23 oktober 2024 - 21:00   I   door Redactie

Met slechts acht punten uit negen Eredivisie-wedstrijden beleeft sc Heerenveen een moeizame start van het seizoen. De Friezen staan inmiddels op de zestiende plaats, wat voor toenemende druk zorgt op hoofdtrainer Robin van Persie. Toch lijkt de selectie nog steeds vertrouwen in hun trainer te hebben.

Clubwatcher Roelof de Vries van Omrop Fryslân ziet geen tekenen dat de spelersgroep zich tegen Van Persie keert. “De spelers staan nog achter de trainer en zijn manier van voetballen", stelt De Vries. Zo ziet hij bijvoorbeeld middenvelder Luuk Brouwers met vertrouwen spreken na wedstrijden. Toch blijft het zorgwekkend dat Heerenveen in de laatste drie wedstrijden slechts één punt behaalde, tegen PEC Zwolle (1-1).

Kritiek vanuit het kamp van Andries Noppert

Niet iedereen is echter onverdeeld positief. Doelman Andries Noppert heeft zijn twijfels over de aanpak van Van Persie. Geert van Tuinen gaf aan dat Noppert een meer open dialoog met de trainer wil. “Noppert zegt: ‘Ga eens zitten en neem een bakkie’. Trainer zijn is een ervaringsvak, en soms is meebuigen belangrijk om meer uit het team te halen", aldus Van Tuinen.

Poll: Vind jij dat Van Persie een goeie coach is?

TAGS  I  Robin van Persie  I  Heerenveen  I  v24

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024