'Carlo Ancelotti weg bij Real Madrid, déze topcoach is zijn opvolger'

'Carlo Ancelotti weg bij Real Madrid, déze topcoach is zijn opvolger'
Donderdag 24 oktober 2024 - 17:30   I   door Redactie

Terwijl Kylian Mbappé wordt gezien als de nieuwe ster van Real Madrid, lijkt een ander tijdperk op zijn einde te lopen. De 65-jarige Carlo Ancelotti, die de afgelopen jaren grote successen boekte met de Spaanse grootmacht, lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij de club. Hoewel hij nog een contract heeft tot medio 2026, wordt er steeds meer gespeculeerd over zijn vertrek na dit seizoen.

Ancelotti keerde drie jaar geleden terug naar Real Madrid en vulde sindsdien de prijzenkast verder aan met twee landstitels en evenveel Champions League-trofeeën. Toch lijkt de Italiaanse coach klaar om afscheid te nemen van de club waarmee hij enorme successen boekte.

Xabi Alonso als topkandidaat

Volgens Fichajes staat Florentino Pérez al klaar met een opvolger: Xabi Alonso. De 42-jarige coach van Bayer Leverkusen heeft indruk gemaakt met zijn prestaties in de Bundesliga en het bereiken van de finale van de Europa League. Bovendien heeft Alonso een verleden bij Real Madrid, waar hij als speler vijf seizoenen doorbracht en 236 wedstrijden speelde.

Pérez zou overtuigd zijn van Alonso's kwaliteiten en vastbesloten zijn om hem binnen te halen. De gesprekken zouden naar verluidt zelfs al gestart zijn. Hoewel Bayern München ook interesse had in Alonso, wees hij hen af uit loyaliteit aan Leverkusen, waar hij nog een contract heeft voor twee jaar. Het lijkt er echter op dat een terugkeer naar Real Madrid steeds waarschijnlijker wordt.

Poll: Vind jij Xabi Alonso een goeie keuze?

TAGS  I  Real Madrid  I  Xabi Alonso  I  Bayer Leverkusen  I  Carlo Ancelotti

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024