"Ontslag voor Vincent Kompany"

Vrijdag 25 oktober 2024 - 09:00   I   door Redactie

Vincent Kompany krijgt niet veel tijd bij Bayern München. In de Duitse pers werd hij behoorlijk afgemaakt. Zelfs zijn kop lijkt al op het spel te staan.

In de Champions League pakte Bayern slechts 3 op 9 en de 4-1-nederlaag bij Barcelona is ontzettend hard aangekomen. Zo klinkt het in de wandelgangen al dat Kompany mogelijk snel ontslagen wordt. De wedstrijd van dit weekend bij rode lantaarn Bochum wordt al een cruciale voor de voormalige coach van Anderlecht.

Het Duitse Express is erg hard en zinspeelt ook al op een ontslag. "Kritiek op die tactiek was tot nu toe verboden. Misschien was deze match een eye-opener? Het zou verrassend zijn als (Bayern-bazen) Hoeness en Rummenigge deze resultaten blijven negeren. Het einde dreigt al", klinkt het.

Thomas Tüchel

"Tuchel jaagde zijn bazen tegen hem in het harnas met zijn lelijke voetbal, maar hij haalde wel de halve finale van de Champions League. Enkel een slechte beslissing hield hem uit de finale. Onder zijn opvolger is Bayern daar lichtjaren van verwijderd!"

Poll: Denk jij dat zijn kop snel zal rollen?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Bayern München

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024