'Arne Slot krijgt plots wel heel slecht nieuws te horen bij Liverpool'

'Arne Slot krijgt plots wel heel slecht nieuws te horen bij Liverpool'
Vrijdag 25 oktober 2024 - 10:00   I   door Redactie

Real Madrid heeft zijn zinnen gezet op Trent Alexander-Arnold, die volgend seizoen mogelijk in het wit van de Spaanse grootmacht te bewonderen zal zijn. Het contract van de 26-jarige rechtsback bij Liverpool loopt af, waardoor hij transfervrij zou kunnen vertrekken. De Koninklijke wil de Engelsman verleiden met een aantrekkelijk aanbod en hoopt hem naar Madrid te halen.

Volgens CaughtOffside heeft Real Madrid Alexander-Arnold al een contractvoorstel gedaan. Het zou gaan om een jaarsalaris van 14 tot 15 miljoen pond, met een looptijd van vijf jaar. Dit aanbod is bijna het dubbele van wat de verdediger momenteel bij Liverpool verdient. De lengte van het contract zou voor Alexander-Arnold aantrekkelijk zijn, wat voor Liverpool betekent dat ze diep in de buidel moeten tasten om hun jeugdproduct te behouden.

Toekomst bij Liverpool onzeker

Trent Alexander-Arnold is een sleutelspeler voor Liverpool, met zijn uitstekende traptechniek en zijn vele assists. Onder Jurgen Klopp groeide hij uit tot een van de beste rechtsbacks ter wereld, en hij staat symbool voor wat de club wil uitstralen: een jongen uit de eigen jeugd die op het hoogste niveau presteert. Arne Slot, die de Engelsman graag ziet blijven, hoopt op een langer verblijf van Alexander-Arnold bij The Reds. Toch wordt de vraag steeds urgenter: kan Liverpool zijn sterspeler overtuigen om te blijven, of kiest hij voor een nieuw avontuur bij Real Madrid?

Met Real Madrid dat bereid is om flink te investeren in Alexander-Arnold, wordt het voor Liverpool een uitdaging om hem aan boord te houden. De komende maanden zullen cruciaal zijn voor de toekomst van de rechtsback.

Poll: Is dit een groot verlies voor Liverpool?

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  Trent Alexander-Arnold  I  v24

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024