'Onyedika voor gigantische transfersom weg bij Club Brugge'

'Onyedika voor gigantische transfersom weg bij Club Brugge'
Vrijdag 25 oktober 2024 - 22:00   I   door Redactie

De laatste weken staat Raphael Onyedika volop in de schijnwerpers bij Club Brugge. Na een reeks sterke wedstrijden trok de Nigeriaanse middenvelder echter ook negatieve aandacht door enkele fouten op het veld. Toch blijft de club achter zijn kwaliteiten en potentieel staan, en is er in Westkapelle geen twijfel over zijn toekomst bij de landskampioen.

Onyedika begon sterk bij Club Brugge, maar kende al snel een mindere periode waarin hij zelfs niet meer in de plannen van toenmalig coach Ronny Deila leek voor te komen. Met de komst van Nicky Hayen kreeg de 23-jarige middenvelder echter opnieuw vertrouwen, wat hem in de play-offs naar zijn hoogste niveau tilde.

Zijn goede prestaties trokken afgelopen zomer de aandacht van andere clubs, waaronder Galatasaray, dat naar verluidt 15 miljoen euro bood. Ondanks interesse en Onyedika’s eigen vertrekwens besloot Brugge hem aan boord te houden.

Club Brugge zet hoog in

Club Brugge heeft grote plannen voor Onyedika en hoopt zijn waarde verder te laten stijgen. De club betaalde twee jaar geleden bijna tien miljoen euro voor hem en ziet potentie om in de toekomst een transferprijs van dertig miljoen euro te realiseren. Hoewel zijn recente optredens tegen onder meer AC Milan en Charleroi met rode kaarten in negatieve zin opvielen, blijft Onyedika ook buiten België indruk maken. Zijn sterke prestaties tegen Borussia Dortmund en Sturm Graz leverden hem internationale lof op.

Of een Premier League-club bereid is om diep in de buidel te tasten voor Onyedika, zal afhangen van zijn verdere ontwikkeling. Clubs als Crystal Palace houden hem in de gaten, en mocht hij zijn onvoorspelbaarheid op het veld onder controle krijgen, zou hij goed kunnen passen in de Engelse competitie.

Poll: Denk jij dat Club 30 miljoen euro zal krijgen voor hem?

TAGS  I  Raphaël Onyedika  I  Club Brugge

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024