Na blamage tegen Barcelona: 'Kompany krijgt heel slecht nieuws te horen'

Na blamage tegen Barcelona: 'Kompany krijgt heel slecht nieuws te horen'
Zaterdag 26 oktober 2024 - 07:00   I   door Redactie

Manchester United werkt aan een verrassende transferdeal voor Alphonso Davies, de Canadese ster van Bayern München, volgens Sky Sports Germany-journalist Florian Plettenberg. De Engelse club, die al eerder spelers uit de Bundesliga haalde, ziet Davies als een strategische versterking om hun defensie te versterken.

Na een teleurstellende seizoensstart hoopt United de ploeg te versterken in de komende transferperiodes. Ondanks de komst van verdedigers zoals Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt uit de Bundesliga afgelopen zomer, hebben deze aanwinsten nog niet het verwachte verschil gemaakt op het veld. Met Luke Shaw en Tyrell Malacia langdurig geblesseerd, staat United’s linksbackpositie onder druk. Davies, die momenteel in uitstekende vorm verkeert, kan een oplossing bieden.

Kans op een voorcontract

Met een aflopend contract bij Bayern zou Davies in januari in onderhandeling kunnen gaan over een overstap, waarbij Manchester United een pre-contract zou kunnen sluiten voor de zomer. Het lijkt echter nog onzeker of Bayern bereid is de speler te laten gaan, aangezien de onderhandelingen over een verlenging van zijn contract momenteel stilliggen.

Voor Vincent Kompany, de coach van Bayern, is dit alweer erg slecht nieuws. De trainer staat flink onder druk na de 4-1-nederlaag in de Champions League bij FC Barcelona. Kompany zal zich niet heel veel fouten meer kunnen permitteren.

Poll: Denk jij dat Kompany nog lang coach van Bayern zal zijn?

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024