Yolanthe Cabau doet pijnlijke onthulling over scheiding met Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau doet pijnlijke onthulling over scheiding met Wesley Sneijder
Zaterdag 26 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

Yolanthe Cabau geniet met haar zoontje Xess Xava van een glamoureus leven in Los Angeles, maar haar jeugd was niet altijd even zonnig. “Mijn jeugd is moeilijk geweest", vertelt ze in Privé. Ondanks mooie herinneringen aan Ibiza, zoals spelen tussen verlichte waterlelies, moesten haar moeder en zussen uiteindelijk naar Nederland vluchten.

Na haar scheiding vond Yolanthe een nieuwe start in de VS, en binnenkort verschijnt haar eigen realityserie op Netflix, waarin ze dit avontuur deelt. Wanneer ze op Ibiza is – het eiland waar ze een groot deel van haar jeugd doorbracht – komen zowel dierbare als pijnlijke herinneringen boven. In het huis van haar vader leerde ze lopen en fietsen, maar ook ervoer ze de spanning die uiteindelijk leidde tot de beslissing van haar moeder om met de kinderen naar Nederland te vluchten.

Dubbel gevoel bij Ibiza

"Als ik op Ibiza ben, verblijf ik in het huis dat van mijn vader is geweest. Ik heb hier een deel van mijn jeugd gewoond, maar er zijn tussen mijn ouders dingen gebeurd die niet leuk waren. Daarom is mijn moeder met haar kinderen naar Nederland gevlucht. Samen met Xess bezoek ik in de serie belangrijke plekjes. Het is allemaal dubbel, want Ibiza is ook de plek waar ik heb leren lopen en fietsen."

Na haar scheiding van Wesley Sneijder vond Yolanthe de moed om een nieuw leven op te bouwen. "Xess en ik zijn daar samen bovenop gekomen. In eerste instantie dacht ik voor een paar jaar naar Los Angeles te verhuizen, maar het bevalt zo goed dat we er nog steeds wonen."

Poll: Vind jij Yolanthe een knappe vrouw?

TAGS  I  Yolanthe Cabau

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024