Tedesco kraait van de pret: "Nieuwe gouden generatie bij Rode Duivels"

Tedesco kraait van de pret:
Zaterdag 26 oktober 2024 - 10:00   I   door Redactie

De Rode Duivels gaan door een periode van vernieuwing. Met de afwezigheid van ervaren krachten als Thibaut Courtois en de onzekerheid rond Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne, wordt er steeds meer van de jongere generatie verwacht. Aanvallers zoals Loïs Openda krijgen nu de kans om hun stempel te drukken.

Openda ziet de toekomst van de Rode Duivels positief in en gelooft dat de Belgische fans geen grote terugval hoeven te vrezen. “Hun tijd is voorbij", zegt hij over de vorige generatie. “Maar als wij even hard werken, kan deze nieuwe generatie ook een gouden generatie worden.”

Nieuw team smeden

Openda erkent dat het tijd kost om een hecht team te vormen. “Het zal misschien even duren", vertelt hij aan Transfermarkt. “Er zijn veel nieuwe gezichten en we moeten nog groeien als team. Gelukkig helpen de ervaren jongens ons om onze weg te vinden bij de nationale ploeg.” Openda is vastberaden: hij wil samen met zijn teamgenoten prijzen winnen en geschiedenis schrijven voor België. “Dat is het doel van elke speler die international wordt.”

Poll: Denk jij ook dat de huidige generatie zo goed zal worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Loïs Openda  I  Domenico Tedesco

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024