Christian Eriksen heeft duidelijke boodschap voor Anderlecht

Christian Eriksen heeft duidelijke boodschap voor Anderlecht
Vrijdag 25 oktober 2024 - 13:30   I   door Redactie

Christian Eriksen (32) laat de deur openstaan voor een verlenging bij Manchester United. De Deense middenvelder, wiens contract afloopt aan het einde van dit seizoen, wordt al enige tijd in verband gebracht met een mogelijke terugkeer naar Ajax. Ook Anderlecht toonde afgelopen zomer interesse in de ervaren international.

Tijdens een persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel met Fenerbahçe, liet Eriksen weten dat hij zijn tijd op Old Trafford waardeert. “Het ligt niet echt aan mij, als mijn contract afloopt, denk ik dat het aan de club is", vertelde hij. “Maar ik geniet echt van mijn tijd. Dus als de zomer aanbreekt, denk ik dat ik een aanbod van United zeker serieus neem.”

De uitspraken zijn opvallend, gezien Eriksen eerder aangaf dat dit mogelijk zijn laatste seizoen bij United zou zijn. Zijn toekomstopties, waaronder een terugkeer naar Ajax of een nieuw avontuur bij Anderlecht, blijven in overweging. Belangrijk voor Eriksen is dat hij op een niveau speelt dat hem in beeld houdt bij het nationale team van Denemarken.

Sleutelrol in Europa League

Eriksen speelde dit seizoen een belangrijke rol voor United, vooral in de Europa League. In negen van de twaalf eerste wedstrijden van United in alle competities kwam hij in actie, waarvan zeven keer als basisspeler. Tot nu toe was hij goed voor drie doelpunten en drie assists, waaronder de enige treffer tegen FC Twente (1-1) en twee assists tegen FC Porto (3-3).

Poll: Zou jij Eriksen graag in het shirt van RSCA zien?

TAGS  I  Christian Eriksen  I  Anderlecht  I  Ajax  I  Manchester United

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024