'PSV onthoofd door Erik ten Hag'

'PSV onthoofd door Erik ten Hag'
Vrijdag 25 oktober 2024 - 20:30   I   door Redactie

Erik ten Hag heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe middenvelder voor Manchester United, waarbij de naam van Joey Veerman van PSV hoog op het verlanglijstje staat. Ondanks de zomerse komst van Manuel Ugarte van Paris Saint-Germain zoekt de club extra versterking om de balans en diepte op het middenveld te vergroten.

Door de onzekere toekomst van Christian Eriksen en de mogelijke zomertransfer van Casemiro, richt United zich op verjonging in de selectie. Casemiro heeft een contract tot 2026, met optie op een extra jaar, maar geruchten over een vertrek, mogelijk naar Saoedi-Arabië, nemen toe. Dit zet Ten Hag ertoe aan om naast Veerman ook andere opties te overwegen, zoals Morten Frendrup, Morten Hjulmand, Sverre Nypan en Chris Rigg.

Frendrup, de 23-jarige middenvelder van Genoa, en Hjulmand, die bij Sporting Portugal uitblinkt, worden als veelzijdige kandidaten gezien die het middenveld van United direct zouden kunnen versterken. Jongere spelers als Nypan (Rosenborg) en Rigg (Sunderland) worden meer als investeringen voor de toekomst beschouwd.

Veerman als alternatief

Veerman, ondanks zijn blessureproblemen dit seizoen, blijft een aantrekkelijke optie voor de Premier League. De Nederlandse middenvelder, die eerder door Liverpool werd gevolgd, kan United extra creativiteit en dynamiek bieden. Met meerdere Engelse clubs die interesse tonen, zal PSV mogelijk een aanzienlijke transfersom kunnen vragen voor de Oranje-international, die Ten Hag ziet als mogelijke sleutelspeler om het seizoen van United nieuw leven in te blazen.

Poll: Zou Veerman een versterking zijn voor Man United?

TAGS  I  Erik ten Hag  I  PSV  I  Manchester United  I  Joey Veerman  I  v24

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024