Er is zeer verontrustend nieuws over Kevin De Bruyne

Er is zeer verontrustend nieuws over Kevin De Bruyne
Vrijdag 25 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Het leek een routineblessure: tijdens de rust van de Champions League-wedstrijd tegen Internazionale op 18 september bleef Kevin De Bruyne in de kleedkamer. Toch bleek dat korte moment in de schaduw het begin van een lange afwezigheid.

e aanvoerder van de Rode Duivels staat nu al meer dan een maand aan de kant, en woensdag zat hij opnieuw niet bij de selectie toen Manchester City het opnam tegen Sparta Praag. Het werd een overtuigende 5-0 overwinning, maar de afwezigheid van zowel De Bruyne als Jeremy Doku viel op.

Een lang gemis voor City en de fans

Sinds die wedstrijd tegen Inter heeft De Bruyne zeven wedstrijden gemist, en zijn herstel blijft een mysterie. De persconferentie van Guardiola bood weinig hoop voor het duel met Southampton in de Premier League. "Kevin is nog niet fit", liet de Spaanse coach weten, duidelijk gefrustreerd dat zijn spelmaker niet inzetbaar is. De onzekerheid rond zijn terugkeer laat zowel de fans als het team in spanning achter. Naast De Bruyne ontbreken ook Doku, Kyle Walker en Jack Grealish – een flinke aderlating voor City.

De vraag blijft: wanneer keert De Bruyne terug? Voorlopig is het nog gissen naar een datum waarop de maestro opnieuw het veld zal betreden en zijn klasse weer kan tonen. Voor de Belgische fans en de City-supporters blijft het afwachten en hopen dat hun spelmaker snel weer de lijnen uitzet.

Poll: Denk jij dat hij nog lange tijd out zal zijn?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024