Hein Vanhaezebrouck naar Club Brugge? "Ik heb het gelezen, ja"

Hein Vanhaezebrouck naar Club Brugge?
Vrijdag 25 oktober 2024 - 10:30   I   door Redactie

De naam van Hein Vanhaezebrouck deed afgelopen zomer de ronde op sociale media. Voetbalinfluencer Sasha Tavolieri gooide olie op het vuur door te suggereren dat de ervaren coach op het punt stond een rol bij Club Brugge te krijgen.

Het gerucht verspreidde zich snel, en al snel spraken fans volop over de mogelijkheid dat Vanhaezebrouck zou terugkeren naar het Belgische voetbal, dit keer in een nieuwe rol als technisch directeur.

Maar in de podcast De Klokke trok Bob Madou, de CEO van Club Brugge, resoluut een streep door de speculaties. “Ik heb het ook gelezen", lachte Madou. “Maar Vanhaezebrouck is nooit ter sprake gekomen. Zijn naam is gewoon nooit genoemd.”

Het echte verhaal achter de zoektocht naar versterking

Hoewel Vanhaezebrouck nooit een optie was, stond Club Brugge wel open voor het versterken van het technische team. Namen zoals John de Jong en Belgische toppers als Hugo Broos en Francky Dury passeerden de revue, maar uiteindelijk besloot de club geen nieuwe aanstellingen te doen. Madou gaf aan dat het bestuur vertrouwen heeft in het huidige team. “We hebben goed rondgekeken, maar kwamen tot de conclusie dat we verder gaan met de mensen die we al hebben", verduidelijkte hij.

Poll: Zou Vanhaezebrouck wel een goeie coach zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hein Vanhaezebrouck

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024