'Monsterbod op Barcelona-sensatie Raphinha'

'Monsterbod op Barcelona-sensatie Raphinha'
Vrijdag 25 oktober 2024 - 21:00   I   door Redactie

De Braziliaanse aanvaller Raphinha had deze zomer voor een indrukwekkende transfer kunnen kiezen, maar besloot bij Barcelona te blijven. Woensdagavond bewees hij nogmaals zijn waarde door een hattrick te scoren in de 4-1-overwinning op Bayern München in de Champions League.

In september meldde Relevo dat Raphinha een aanbod van de Saudische club Al Nassr heeft afgewezen, die bereid was 80 miljoen euro neer te leggen voor de Braziliaan. Daarnaast toonde ook Chelsea interesse om hem terug naar de Premier League te halen, maar Raphinha bleef Barcelona trouw. In het huidige seizoen heeft de 27-jarige al negen doelpunten en acht assists op zijn naam staan in 13 wedstrijden, waarmee hij zijn keuze rechtvaardigt.

Hansi Flick vol lof over Raphinha

Barcelona-coach Hansi Flick stak na de wedstrijd zijn bewondering voor Raphinha niet onder stoelen of banken. “Hij is een goed voorbeeld van hoe het team kan functioneren", aldus Flick. “Zijn houding op training en in wedstrijden is altijd goed, en hij is ontzettend belangrijk door zijn pressing en voorbereiding op goals. Hij heeft een bijzondere techniek en dynamiek met de bal; zo’n speler heb ik nog nooit gehad.”

Poll: Ben jij verrast door zijn prestaties?

TAGS  I  FC Barcelona  I  Raphinha

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024