Ruud Vormer: "Roos, ik kap ermee"

Ruud Vormer:
Zaterdag 26 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Ruud Vormer besloot afgelopen zomer om te stoppen met voetballen. De ex-middenvelder koos ervoor om zijn laatste jaar contract bij Zulte Waregem niet meer uit te dienen.

Vormer mist naar eigen zeggen het voetbal niet. Het Laatste Nieuws strikte hem voor een uitgebreid gesprek over zijn voetbalpensioen. De Nederlander is nu aan de slag als analist en zegt ook een opleiding tot makelaar te gaan volgen. Dat is voor nu. Bij Vormer speelde het al een hele tijd om te stoppen.

“Ik stuurde wel vaker naar mijn vrouw Roos: ‘Ik kap ermee.’ Het was al een paar jaar, zelfs bij Club nog na wat er toen gebeurd is (Vormer werd onder Hoefkens door het bestuur opzijgeschoven, red.). Daar wil ik het niet meer over hebben, hoeft ook niet", aldus Vormer. "Maar Roos dus, die zei altijd: ‘Doe lekker wat je wil. En als je wil kappen, dan kap je.’ Alleen vond ik het wel nog leuk. En had ik de energie om nog iets te proberen."

Contract verscheurd

Het laatste contractjaar bij Zulte Waregem heeft hij zélf verscheurd en hij liet dus ook zijn loon vallen. “Goed, hé? (opgetogen) Knap, toch. Neen, kijk. Ik heb gezegd: ‘Laat het maar, weet je.’ Ik heb het goed en in Waregem heb ik het niet kunnen brengen - ook al kwam dat niet alleen door mij. ‘Hou het maar’, dacht ik."

Poll: Mis jij Vormer op de Belgische velden?

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Ruud Vormer

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024