'Droomtransfer voor Noa Lang'

'Droomtransfer voor Noa Lang'
Zaterdag 26 oktober 2024 - 11:00   I   door Redactie

PSV-aanvaller Noa Lang kan mogelijk al komende zomer of zelfs in de winter vertrekken naar de Engelse Premier League. Arsenal zou serieuze interesse tonen in de Nederlandse aanvaller, die naar verluidt al drie jaar nauwlettend gevolgd wordt door scouts van de Londense club, zo melden diverse Engelse media.

Lang wordt door Arsenal gezien als een speler die, net als Neymar, wedstrijden uit het niets kan beslissen. Zijn indrukwekkende prestaties, zoals recent tegen Paris Saint-Germain, hebben zijn reputatie bij de Engelse topclub alleen maar versterkt. Sinds zijn doorbraak bij Club Brugge in het seizoen 2021-2022 staat hij al hoog op het verlanglijstje van Arsenal.

Mogelijke vervanger van Sterling

Arsenal huurt momenteel Raheem Sterling van Chelsea, maar het is nog onzeker of hij langer bij de club blijft. Bij een vertrek van Sterling zou Lang de aangewezen speler kunnen zijn om de aanval te versterken. Als alternatief voor de vleugels kijkt Arsenal ook naar Bryan Mbeumo van Brentford, terwijl voor de spitspositie de namen van Viktor Gyökeres (Sporting CP) en Dusan Vlahovic (Juventus) circuleren in de Britse pers.

Poll: Kan Lang mee bij Arsenal?

TAGS  I  Noa Lang  I  PSV

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024