'Manchester United ontslaat Erik ten Hag'

'Manchester United ontslaat Erik ten Hag'
Zaterdag 26 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

Bij Manchester United hangt de toekomst van manager Erik ten Hag aan een zijden draadje. Volgens The Daily Mail onderzoekt de clubleiding actief alternatieven en voert ze zelfs al gesprekken met andere kandidaten om de Nederlander te vervangen.

Hoewel Ten Hag afgelopen zomer nog het vertrouwen kreeg en een nieuw contract tekende, heeft hij sindsdien weinig vooruitgang geboekt met het team. Manchester United zou anderhalve week geleden een delegatie naar Barcelona hebben gestuurd om met Xavi Hernández te spreken.

Naast Xavi worden ook Rúben Amorim (Sporting Portugal), Edin Terzic (momenteel clubloos) en Thomas Frank (Brentford) genoemd als serieuze opties om Ten Hag eventueel op te volgen. Deze mogelijke vervangers moeten de club weer naar succes leiden na een seizoenstart vol teleurstellende resultaten.

Steun, maar onder voorbehoud

Officieel blijft Manchester United nog steeds achter Ten Hag staan, maar de gesprekken achter de schermen wijzen op een toenemende twijfel. De Nederlander moet snel resultaten boeken in de Premier League en Europa League om zijn positie te behouden. Mocht die verbetering uitblijven, lijkt zijn ontslag slechts een kwestie van tijd.

TAGS  I  Manchester United  I  Erik ten Hag

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024