‘Real doet nóg 3 supertransfers; zo gaat het nieuwe sterrenelftal eruitzien’

‘Real doet nóg 3 supertransfers; zo gaat het nieuwe sterrenelftal eruitzien’
Zaterdag 08 juni 2019 - 11:00   I   door Redactie

In Santiago Bernabéu wordt dezer dagen druk werk gemaakt van het nieuwe Real Madrid. Voorzitter Florentino Perez is bereid om ver te gaan zodat ‘Real 2.0’ volgend seizoen al meteen hoge ogen kan gooien.

Real Madrid bereikte eerder deze week al een akkoord over de transfer van Luka Jovic. De Serviër komt voor 60 miljoen euro over van Eintracht Frankfürt. Daar blijft het niet bij, want ook over Eden Hazard heeft Real een akkoord. Eerstdaags zal ook die transfer officieel zijn.

Eerder verzekerde ze Real Madrid zich ook al van de handtekening van Eder Militao, die overkomt van FC Porto. Daarmee is de honger van Perez en trainer Zinédine Zidane nog niet gestild. Er zullen nog transfers volgen.

Mbappé óf Neymar?

Als we de Spaanse media mogen geloven, broedt Real op nog eens drie à vier grote transfers. Zo zou het ook Kylian Mbappé óf Neymar (PSG), Christian Eriksen (Tottenham) en Paul Pogba (Manchester United) naar Madrid willen halen. En tot slot wil Perez ook Ferland Mendy (Lyon) strikken. Hij moet de nieuwe linksback van Real worden.

Het nieuwe sterrenensemble van Real Madrid zou er volgend jaar dan zo kunnen uitzien:

Courtois - Eder Militao, Varane, Sergio Ramos, Mendy - Pogba, Kroos, Eriksen - Mbappé/Neymar, Jovic - Hazard

Poll: Denk jij dat Real Madrid volgend seizoen de beste ploeg ter wereld gaat hebben?

TAGS  I  Real Madrid

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024