Real Madrid wordt lijkbleek: ‘Hij vertrekt naar Barcelona'

Real Madrid wordt lijkbleek: ‘Hij vertrekt naar Barcelona'
Zondag 05 mei 2019 - 13:30   I   door Redactie

Real Madrid en FC Barcelona zijn niet alleen op, maar ook naast het veld eeuwige rivalen van elkaar. Dat blijkt ook uit hun acties op de transfermarkt. Barça zou op het punt staan om met een toptarget van Real aan de haal te gaan.

Het gaat om Mohamed Salah, het Egyptische dribbelwonder van Liverpool. Salah zou zinnens zijn om deze zomer andere oorden op te zoeken. Zijn droombestemming? Spanje.

En Salah heeft geluk, want zowel Real Madrid als Barcelona is geïnteresseerd. De voorbije weken leek de aanvaller op weg naar Real, maar daar gaat Barcelona nu een stokje voor steken.

Akkoord met Salah

Don Balon meldt dat niet Real Madrid, maar wel Barcelona met Salah aan de haal gaat gaan. De Catalaanse grootmacht zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben met de sterspeler van Liverpool. Erg vervelend voor Real.

Liverpool en Barcelona moeten er nu nog uit geraken, maar het lijkt al een uitgemaakte zaak dat Salah straks naar Camp Nou verhuist. Hoeveel hij moet kosten, is nog niet duidelijk. Maar bij Liverpool denken ze aan een bedrag hoger dan 100 miljoen euro.

 

Poll: Bij welke club zou jij Salah het liefst zien spelen?

TAGS  I  Liverpool  I  Barcelona  I  Real Madrid

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024