‘Thibaut Courtois laat onwaarschijnlijke bom ontploffen bij Real Madrid’

‘Thibaut Courtois laat onwaarschijnlijke bom ontploffen bij Real Madrid’
Zondag 28 april 2019 - 13:30   I   door Redactie

Het lijkt er bovenarms op te zitten tussen Real Madrid en Thibaut Courtois. De Rode Duivel beleeft momenteel geen prettige periode in de Spaanse hoofdstad en dat heeft alles te maken met het feit dat trainer Zinédine Zidane onze landgenoot niet in actie laat komen.

De jongste weken gonst het opnieuw van de geruchten. Zidane zou aan het bestuur van Real Madrid laten weten hebben dat Courtois komende zomer weg mag. Keylor Navas zou immers opnieuw eerste doelman van De Koninklijke worden.

Courtois is woest

De geruchten hebben ondertussen ook Courtois en diens entourage bereikt. Courtois zou allesbehalve opgezet zijn met de plannen van Real. De Belgische doelman is woest en zou ook el meteen een onwaarschijnlijke bom laten ontploffen hebben bij zijn huidige club.

Courtois zou aangegeven hebben dat hij niet van plan is om Real Madrid te verlaten. Hij is bereid om voor een basisplaats te knokken, ook al ziet het er momenteel niet goed uit voor hem. Bij Real hopen ze dat ze Courtois alsnog op andere ideeën kunnen brengen. De Rode Duivel zou immers de nodige centen in het laatje kunnen brengen als hij vertrekt.

Poll: Denk jij dat Courtois volgend seizoen nog bij Real Madrid actief zal zijn?

TAGS  I  Real Madrid  I  KRC Genk  I  Rode Duivels  I  voetbal

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024