'Carcela hakt knoop door over transfer, Standard zit verveeld met de zaak'

'Carcela hakt knoop door over transfer, Standard zit verveeld met de zaak'
Woensdag 18 juli 2018 - 13:55   I  

Standard-fans houden momenteel hun hart vast. Mehdi Carcela stuurde zijn kat naar de training en de geruchten over een mogelijke transfer staken meteen de kop op. Carcela is nochtans een erg belangrijke schakel en hij moet Standard opnieuw naar de top van het klassement weten te brengen.

Marokkaanse media weten dat Carcela na ameper enkele maanden alweer weg wil bij Standard. De onvoorspelbare aanvallende middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een verhuis naar de Qatarese tweedeklasser Muaither. Carcela heeft veel voor de transfer over en zal er dan ook alles aan doen om zijn zin te krijgen.

Volgens La DH is daar helemaal niets van aan. De Waalse krant denkt dat Carcela gewoon wat langer wil genieten van zijn vakantie. Na het WK heeft Carcela maar drie weken de tijd gehad om te genieten van de rust, maar normaal gezien heeft een speler juridisch gezien recht op vier weken rust. Carcela lijkt daar gewoon van te willen genieten en zou daarom pas na de Supercup tegen Club Brugge terug aanwezig zijn.

Even gemotiveerd

Standard is en blijft de club van zijn hart en Carcela zou nog steeds gemotiveerd zijn om de successen van weleer terug te brengen naar Sclessin. De komende dagen wordt er een oplossing verwacht, maar bij Standard zullen ze dit met een vervelend gevoel bekijken. Preud'homme wil meteen goed aan het seizoen beginnen en heeft Carcela daarvoor nodig. Bovendien heeft Standard in het verleden al slechte ervaringen meegemaakt met spelers die op deze manier een transfer wilden forceren en dat willen ze niet nog eens meemaken. Dat zou een valse start zijn voor het nieuwe Standard.

Poll: Vertrekt Carcela toch nog?

TAGS  I  Standard

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024