Carcela dropt bom bij Standard: ‘Transfer naar Qatar in de maak’

Carcela dropt bom bij Standard: ‘Transfer naar Qatar in de maak’
Dinsdag 17 juli 2018 - 19:45   I  

Er lijkt na amper zes maanden alweer een einde te komen aan de samenwerking tussen Mehdi Carcela en Standard. De Marokkaanse WK-ganger stuurde zijn kat naar de training en zou zelfs op een transfer naar het buitenland azen.

In eerste instantie leek het er nog op dat Carcela een verbeterd contract wilde afdwingen door niet op te dagen voor de trainingen bij Standard, maar nu is het duidelijk dat er meer aan de hand is.

Marokkaanse media weten dat Carcela na ameper enkele maanden alweer weg wil bij Standard. De onvoorspelbare aanvallende middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een verhuis naar de Qatarese tweedeklasser Muaither. Carcela heeft veel voor de transfer over en zal er dan ook alles aan doen om zijn zin te krijgen.

Geld

Dat Carcela na amper een half seizoen bij Standard alweer weg wil, is best opvallend. In interviews gaf hij meermaals aan dat hij langer bij de club van zijn hart wilde blijven. Dat hij nu voor een Qatarese tweedeklasser lijkt te kiezen heeft uiteraard alles te maken met het financiële aspect van de deal.

Poll: Begrijp jij deze beslissing van Carcela?

TAGS  I  Standard

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024