"Lukaku naar Anderlecht? Eerst komt hij nog naar hier"

Zaterdag 26 oktober 2024 - 22:30   I   door Redactie

Deze zomer maakte Romelu Lukaku deel uit van een ware transfersoap, waarin zijn toekomst lang onduidelijk bleef. Verschillende Europese topclubs en zelfs een lucratieve overstap naar Saudi-Arabië passeerden de revue. Uiteindelijk koos Lukaku ervoor om in Europa te blijven en tekende hij bij het Italiaanse Napoli.

Zijn goede vriend Zinho Gano daarentegen maakte wél de overstap naar het Midden-Oosten en speelt nu bij Al-Hazem SC. In een gesprek met Het Belang van Limburg vertelt Gano over de gesprekken die hij en Lukaku afgelopen zomer voerden. “Hij zei dat als ik de kans kreeg, ik het moest doen", aldus Gano. Lukaku zelf was vastberaden om zijn Europese verhaal voort te zetten en had de wens om opnieuw samen te werken met Antonio Conte, wat hem uiteindelijk naar Napoli bracht.

Toekomstplannen en mogelijke terugkeer naar Anderlecht

Hoewel Lukaku Europa verkoos, sluit hij de optie Saudi-Arabië in de toekomst niet uit. Gano vermoedt dat, als de deal met Napoli niet was doorgegaan, Lukaku mogelijk bij een club als Al-Hilal had kunnen spelen. Toch blijft de Belgische spits dromen van een terugkeer naar Anderlecht. “Het zou fantastisch zijn als we hier samen nog een jaartje kunnen spelen", besluit Gano met een knipoog naar hun gezamenlijke jeugd bij Lierse SK.

Poll: Denk jij ook dat Lukaku nog naar Saudi-Arabië trekt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Romelu Lukaku  I  Zinho Gano

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024