Chloé onthult de ultieme droom van haar vader Marc Coucke: "Dat wil hij écht"

Chloé onthult de ultieme droom van haar vader Marc Coucke:
Zaterdag 26 oktober 2024 - 19:00   I   door Redactie

Chloé Coucke is de dochter van Marc Coucke. De ondernemer en eigenaar van Anderlecht heeft twee dochters. Naast Chloé ook nog Alysée. Volgens Chloé heeft Marc nog een droom en die gaat over zijn dochters.

“Hij laat ons vrij in onze keuzes, maar het is wel zijn droom dat we zijn werk verderzetten", geeft ze toe in Het Laatste Nieuws. "Soms polst hij voorzichtig in welke van de bedrijven we meer geïnteresseerd zijn, maar echt concreet wordt het nog niet. Al vindt hij het wel belangrijk dat we zijn bedrijven kennen en weten hoe de zakenwereld in elkaar zit."

"Dat doet hij sinds we jong zijn op een speelse manier, met aandelenspelletjes bijvoorbeeld", gaat Chloé verder. "Alysée en ik mogen dan drie bedrijven kiezen om een jaar te volgen en te zien hoe de aandelen schommelen. Geld verdienen is niet vanzelfsprekend, wilde papa ons tonen. Alysée en ik doen daarom ook al vanaf ons veertiende vakantiejobs. Als student krijgen we ook geen gigantische maandbudgetten.”

Respect tonen

De belangrijkste les die ze van haar vader krijgt, is respect tonen. "Elke keer we in Durbuy zijn, maakt papa er een punt van dat we al de vaste klanten begroeten. Zo’n dingen deden we al toen we nog klein waren. Voor we gingen slapen als kind moesten Alysée en ik elke gast of vriend die bij ons thuis kwam eten een slaapwelkus geven. Ook al hadden we daar niet altijd zin in.”

Poll: Wist jij dat Marc twee dochters had?

TAGS  I  Chloé Coucke  I  Marc Coucke

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024