'Bondscoach Ronald Koeman in opspraak voor Ajax-complot'

'Bondscoach Ronald Koeman in opspraak voor Ajax-complot'
Zaterdag 26 oktober 2024 - 22:00   I   door Redactie

Bondscoach Ronald Koeman heeft met zijn voorselectie voor het Nederlands elftal de nodige wenkbrauwen doen fronsen. Hoewel enkele middenvelders zoals Frenkie de Jong, Teun Koopmeiners en Jerdy Schouten ontbreken door blessures, heeft Koeman ervoor gekozen om Feyenoord-talent Antoni Milambo buiten de selectie te houden.

Valentijn Driessen uitte in de podcast Kick-Off zijn ongenoegen over deze beslissing en vermoedt dat Milambo als Ajax-speler wel een kans had gekregen. Driessen ziet het besluit van Koeman als een gemiste kans om Milambo een signaal te geven voor zijn goede prestaties. “Koeman heeft blijkbaar niet zitten kijken tegen Benfica. Milambo had in ieder geval in de voorselectie gemogen", aldus de kritische journalist. Driessen sluit zich aan bij de kritiek van Feyenoord-supporters, die een vermeende voorkeur van Koeman voor Ajax-spelers vermoeden.

Onbegrip over selectie Jorrel Hato

Ook de keuze voor Ajax-verdediger Jorrel Hato roept vragen op. Hoewel Ajax-watcher Mike Verweij suggereert dat sommige posities dunner bezet zijn, reageert Driessen met onbegrip: “Hij levert toch ook niet bij Ajax? Op basis van dit seizoen is het ongelofelijk dat hij erbij zit.” De discussie over Koemans selectiebeleid lijkt voorlopig niet te verstommen.

TAGS  I  Ronald Koeman  I  Oranje  I  Ajax  I  v24

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024