Keert Memphis Depay terug bij Oranje? "Hij doet er alles aan"

Keert Memphis Depay terug bij Oranje?
Woensdag 25 september 2024 - 18:00   I   door Redactie

Memphis Depay lijkt goed vertrokken bij zijn nieuw avontuur in Brazilië. De Oranje-international tekende onlangs een riant contract bij Corinthians en maakte ondertussen ook zijn debuut. Woensdag was hij zelfs al goed voor een assist in de 3-0 overwinning tegen Fortaleza.

Hoofdtrainer Ramon Díaz is erg tevreden met hoe Depay zich de voorbije dagen profileerde bij de club. "Hij is zo intelligent. Hij geeft honderd procent op de trainingen en doet er alles aan om weer wedstrijdfit te worden”, vertelde de Argentijn na afloop van de wedstrijd.

Depay, die maanden zonder club zat en daarom ook een selectie bij Oranje aan zich voorbij zag gaan, moet het voorlopig doen met invalbeurten. “Wij geven hem speelminuten net zo lang tot hij honderd procent fit is”, geeft zijn coach aan. “We hebben vier wedstrijden tot de interlandbreak, dus waar we hem kunnen gebruiken zullen we dat ook doen.”

Tot slot kwam hij nog even terug op de assist. "Hij loste die situatie op een onmogelijke manier op en zorgde dat zijn ploeggenoot kon scoren. Hij heeft enorm veel talent. Memphis doet het heel goed, want hij is ook enorm gedreven. Ondanks zijn rijke carrière is hij nog altijd gedreven, net als iedereen bij ons in het team."

Poll: Denk jij dat we de 30-jarige Depay ooit nog op de Europese velden te zien zullen krijgen?

TAGS  I  Memphis Depay  I  Corinthians

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024