'Niet Mark van Bommel, maar déze verrassende trainer moet Brian Riemer opvolgen'

'Niet Mark van Bommel, maar déze verrassende trainer moet Brian Riemer opvolgen'
Dinsdag 24 september 2024 - 09:00   I   door Redactie

Wie wordt de nieuwe trainer van Anderlecht? Nadat de Brusselaars vorige week afscheid namen van Brian Riemer is dat dé vraag die steeds luider klinkt in het Belgische voetbal. Mark van Bommel wordt daarbij het felst genoemd, maar nu komt daar een verrassende naam bij.

In La Tribune stelt Nordin Jbari eerst dat Van Bommel een goede keuze zou zijn. "Hij is duur, maar als je kampioen wil worden moet je een prijs betalen. Hij heeft de kwaliteiten, de goesting en beschikt over de winnaarscultuur”, zo zegt de oud-voetballer.

Naast van Bommel ziet hij nog een andere kandidaat. Niemand minder dan Philippe Clement wordt naar voren geschoven. “Ook al is hij momenteel bezet. Hij houdt ervan om vooruit te spelen en is een moderne trainer. Hij zou interessant zijn, ook al passeerde hij al bij Club Brugge”, adviseert hij Anderlecht.

Of Anderlecht de mogelijkheden heeft om Clement naar de club te halen, is nog maar de vraag. De ex-trainer van onder meer Club Brugge en Genk staat momenteel onder contract bij Rangers. Daar strijkt hij een riant salaris op.

Poll: Zou Clement een goede keuze zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Mark van Bommel  I  Brian Riemer  I  Philippe Clement

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024