Anderlecht wrijft zich in de handen: 'Toptransfer met dank aan ex-speler'

Anderlecht wrijft zich in de handen: 'Toptransfer met dank aan ex-speler'
Woensdag 25 september 2024 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht wist aan het einde van de transferwindow Samuel Edozie nog voor te stellen. De dribbelvaardige linksbuiten kwam via een huurovereenkomst over van Southampton. Op de persconferentie voorgaand de Europa League-wedstrijd tegen Ferencvaros vertelt hij hoe hij bij Anderlecht terechtkwam.

Edozie, die uit de jeugd van Manchester City komt, speelde in het verleden samen met Romeo Lavia, jeugdproduct van Anderlecht. “Hij is een goede vriend van mij. We bellen regelmatig”, vertelt Edozie over hem, waarna hij aangeeft met hem over Anderlecht gepraat te hebben.

“Ik sprak met hem toen Anderlecht interesse toonde en hij zal mij wellicht na de Europa League bellen. We zijn vooral vrienden en lachen wat met elkaar”, deelt hij mee. Lavia kan op die manier wel eens een (klein) aandeel hebben gehad in de toptransfer voor Anderlecht.

De 21-jarige Engelsman speelde tot dusver drie matchen mee voor paars-wit. Een goal maken of assist afleveren wist hij nog niet te doen. De linksbuiten gaf op de persconferentie daarom aan te willen werken aan zijn statistieken.

Poll: Is Edozie tot dusver een meerwaarde gebleken voor Anderlecht?

TAGS  I  Samuel Edozie  I  Anderlecht  I  Romeo Lavia

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024